Projecte Rossinyol | MENTORIA I PERSPECTIVA DE GÈNERE
16395
post-template-default,single,single-post,postid-16395,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

MENTORIA I PERSPECTIVA DE GÈNERE

MENTORIA I PERSPECTIVA DE GÈNERE

Sempre és un bon moment per treballar el paper de la dona en les trobades de mentoria. Aquest curs algunes de les nostres parelles de mentoria han treballat el paper de la dona des de diferents perspectives. Activitats formatives als centres educatius, exposicions, dinàmiques o fins i tot participació activa en algunes de les manifestacions organitzades a nivell municipal.

És una activitat molt recomanada i sempre enfocada a les dinàmiques que es vagin creant entre la persona mentora i la persona mentorada. Us deixem un recull d’activitats que es van desenvolupar el dia 8 de Març: dia de la dona treballadora.