Projecte Rossinyol | VISITEM LES DIFERENTS FACULTATS DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA
16340
post-template-default,single,single-post,postid-16340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

VISITEM LES DIFERENTS FACULTATS DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

VISITEM LES DIFERENTS FACULTATS DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

La mentoria té lloc per a treballar molts aspectes. Un dels punts importants que treballem a la formació dels nostres mentors i mentores és l’apropament dels mentorats i mentorades a la Universitat. Una de les quedades que fan durant el curs porta com a eix protagonista una visita a la Universitat, normalment a la facultat on estudia el mentor/a. La voluntat, apart d’acostar als rossinyols a la universitat, és empoderar-los i fer-los somiar en gran per a que en el futur contemplin la possibilitat de començar estudis universitaris.

En aquestes trobades normalment es resolen dubtes sobre com enfocar el cost econòmic dels estudis (possibilitats de demanar beques o altres ajuts), o quins itineraris educatius poden orientar millor els estudis per a una professió concreta així com també les diferents titulacions que existeixen a Girona.Us deixem un recull d’imatges d’aquestes trobades: