Projecte Rossinyol | ELS ROSSINYOLS VOLEM AL TIBIDABO!
16330
post-template-default,single,single-post,postid-16330,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

ELS ROSSINYOLS VOLEM AL TIBIDABO!

ELS ROSSINYOLS VOLEM AL TIBIDABO!

El passat 26 de Març l’equip del Rossinyol va organitzar una sortida grupal al parc d’atraccions Tibidabo. En aquesta sortida van participar un total de 83 integrants del projecte que van poder gaudir de totes les atraccions del parc gràcies a la col·laboració amb l’Apropa Cultura. Sense dubte un dia ple d’emocions, somriures i bons moments.

Durant la trobada vam poder treballar diferents aspectes com la cohesió de grup, el sentiment de pertinença i la coneixença entre tots els participants.

Us deixem un petit recull de les imatges que han publicat els nostres mentors i mentores: