Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A SANTA COLOMA DE FARNERS!
16141
post-template-default,single,single-post,postid-16141,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A SANTA COLOMA DE FARNERS!

FESTA D’INICI A SANTA COLOMA DE FARNERS!

Santa Coloma de Farners va donar el tret de sortida al Projecte Rossinyol, celebrant la seva Festa d’Inici el passat 22 de novembre al Centre Municipal d’Educació. Enguany han estat 10 les parelles que hi participen i que van tenir l’oportunitat de conèixer-se en aquest acte inaugural.

A més de formar-se les parelles, els mentors/es també van tenir l’oportunitat de conèixer les famílies i els tutors/es dels seus mentorats/des, per establir un primer contacte i poder començar a trencar el gel.

En aquesta 14ena edició del Projecte Rossinyol, els mentorats/des que hi participen provenen de diferents escoles i instituts de la localitat de Santa Coloma de Farners, concretament del Castell de Farners, del Sant Salvador d’Horta, de La Salle i l’Institut Santa Coloma de Farners. Pel que fa als mentors/es, aquests són estudiants de diferents graus de la Universitat de Girona, concretament de Pedagogia, Enginyeria Agroalimentaria, Enginyeria Informàtica, Història i Infermeria, entre d’altres.

La Festa d’Inici va ser organitzada i dirigida per l’Isabel Roqueta, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Santa Coloma. A més, també van poder assistir a l’acte la Susagna Riera, alcaldessa del municipi; la Carme Dilmé, regidora d’Educació; i l’Anna Camps, regidora de Benestar Social.

En definitiva, va ser un acte carregat d’emocions i d’il·lusió per poder començar a fer les trobades, i amb moltes ganes de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!

A gaudir molt de l’experiència Rossinyols!