Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A PALAMÓS!
16138
post-template-default,single,single-post,postid-16138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A PALAMÓS!

FESTA D’INICI A PALAMÓS!

Palamós va donar el tret de sortida a la 14ena edició del Projecte Rossinyol el passat 15 de novembre, celebrant la Festa d’Inici a l’Aula d’Aprenentage.

Enguany, han estat 3 les parelles que hi participen. Els mentorats i mentorades provenen del centre educatiu de secundàra, l’institut Palamós. En relació als mentors/es, aquests provenen de diferents grau de la Universitat de Girona, com són Educació Infantil, Biologia i Treball Social.

La festa d’inici reuneix les parelles, així com les famílies i els tutors/es dels mentorats/des, per a donar-los la benvinguda i oferir  així la oportunitat de que es coneguin i comencin a crear el vincle.

Aquest acte inaugural ha estat organitzat i dirigit per la Lourdes Ferrando, tècnica LIC de l’Ajuntament de Palamós. A més, també va assistir a l’acte la Chaymane Mechaal, regidora d’Ensenyament, Acció Social i Cooperació.

Va ser una festa carregada d’emocions i il·lusió, amb moltes ganes de començar a fer les trobades i de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!