Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A LLORET DE MAR!
16133
post-template-default,single,single-post,postid-16133,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A LLORET DE MAR!

FESTA D’INICI A LLORET DE MAR!

L’acte inaugural de la 14ena edició del Projecte Rossinyol va tenir lloc el passat 22 de novembre a la localitat de Lloret de Mar, concretament a la Casa de la Cultura. Enguany han estat 13 les parelles participants en la mentoria.

La Festa d’Inici va donar l’oportunitat als mentors/es d’establir un primer contacte amb els seus mentorats/des, les seves famílies i els referents dels diferents centres educatius. Van poder donar-se les dades de contacte i començar a planejar quan faran les trobades. Per tal de conèixer les parelles, es va desenvolupar una dinàmica que els va anar aparellant.

Aquest acte inaugural va ser dirigit i organitzat per la Casandra López, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar. A més, van assistir a l’acte en Francisco Javier Pastor Núñez, regidor d’Educació i la Núria Mestres, suport tècnic del Projecte Rossinyol i representant de la Universitat de Girona.

En relació a mentorats/des, aquests provenen dels diferents centres d’educació primària i secundària del municipi, concretament del Pompeu Fabra, el Rocagrossa, el Lloret de Mar i el Pere Torrent. Pel que fa als mentors/es, tots ells i elles són estudiants de la Universitat de Girona de diferents graus com Química, Comunicació Cultural, Infermeria, Educació Social i Publicitat i Relacions Públiques, entre d’altres.

En definitiva, les cares de felicitat parlaven per si soles i amb gran il·lusió per començar amb la mentoria. A gaudir de l’experiència i ens retrobem al maig amb grans històries per explicar!