Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A GIRONA!
16130
post-template-default,single,single-post,postid-16130,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A GIRONA!

FESTA D’INICI A GIRONA!

El divendres 15 de novembre va tenir lloc l’acte inaugural del Projecte Rossinyol a la localitat de Girona, concretament al Centre Cultural La Mercè. Enguany, han estat 30 les parelles participants, essent la localitat amb més nombre de relacions de mentoria.

La Festa d’Inici va donar el tret de sortida a la 14ena edició del Projecte Rossinyol, un acte que va reunir mentors/es i mentorats/des, així com les seves famílies i els referents dels diversos centres educatius. Així doncs, tots els i les participants van tenir l’oportunitat d’establir un primer contacte i donar-se els telèfons per poder començar amb les trobades!

L’acte va ser dirigit i organitzat per la Victòria Rodríguez, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Girona. A més, també van poder assistir la Marta Madrenas, alcaldessa del municipi; la Eva Palau, regidora d’Educació i Esports; i en Carles Ribes, regidor de Cultura i Joventut. En representació de la Universitat de Girona va assistir l’Òscar Prieto, coordinador del projecte i professor del Departament de Pedagogia.

Els mentorats/des provenen de diferents centres educatius de primària i secundària de Girona, concretament de  les escoles Àgora, Carme Auguet, Cassià Costal, Josep Dalmau Carles, Pericot i Santa Eugènia; i dels instituts Ermessenda de Girona, J. Vicens Vives i Montilivi. En relació als mentors/es, aquests són estudiants de la Universitat de Girona de diferents graus, concretament de Publicitat i Relacions Públiques, Psicologia, Biologia, Enginyeria Informàtica i Pedagogia, entre d’altres.

Va ser un acte replet d’emocions a flor de pell, amb molta il·lusió per arrancar amb la mentoria i amb ganes de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!