Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A RIPOLL!
16127
post-template-default,single,single-post,postid-16127,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A RIPOLL!

FESTA D’INICI A RIPOLL!

El Projecte Rossinyol no deixa d’expandir-se any rere any, i en aquesta nova edició també s’incorpora la localitat de Ripoll amb 3 parelles participants!

Així doncs, el passat 23 de novembre es va celebrar la Festa d’Inici del projecte a la Sala de Plens del Ajuntament de Ripoll. En aquest acte inaugural es van poder conèixer mentors/es amb mentorats/des, començar a trencar el gel i establir aquest primer contacte.

Els mentorats/des provenen del centre educatiu de secundària INS Abat Oliba. En relació als mentors/es, aquests són estudiants de la Universitat de Girona de diferents graus, concretament d’Educació Social, Educació Primària i Psicologia.

L’acte inaugural va ser organitzat i dirigit per la Núria Perpinyà, tècnica del Pla de Desenvolupament Comunitari. A més, també va poder assistir la Maria Dolors Vilalta, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Ripoll.

La Festa d’Inici va donar el tret de sortida al Projecte Rossinyol, que esperem que tingui un gran èxit en aquesta nova localitat i amb ganes de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!