Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A MAÇANET DE LA SELVA!
16121
post-template-default,single,single-post,postid-16121,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A MAÇANET DE LA SELVA!

FESTA D’INICI A MAÇANET DE LA SELVA!

En aquesta 14ena edició del Projecte Rossinyol, hem tingut l’oportunitat d’ampliar el nombre de localitats participants, com és el cas de Maçanet de la Selva. Cada vegada són més les localitats interessades en dur a terme el projecte, i no podem estar més contents d’obrir noves places!

Així doncs, el passat 22 de novembre va tenir lloc el primer acte inaugural del projecte, essent 3 les parelles que realitzaran la mentoria. L’acte es va dur a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, i va reunir mentors/es i mentorats/des, així com les seves famílies i els  referents dels diversos centres educatius.

La festa d’inici va ser organitzada i dirigida per la Maria Llavari, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva. També van estar presents a l’acte la Natàlia Figueras, alcaldessa del municipi; i la Rosa Casas, regidora d’Ensenyament.

Els mentorats/des provenen de diferents centres educatius, de les escoles Les Arrels i Sant Jordi, i de l’Institut Maçanet de la Selva. Pel que fa als mentors/es, aquests són estudiants de la Universitat de Girona de diferents graus, com són Biotecnologia, Infermeria i Ciències Polítiques.

En resum, mentors/es van tenir l’oportunitat de conèixer els seus mentorats/des així com a les seves famílies, establint un primer contacte i amb molta il·lusió per començar amb la mentoria!

De part de tot l’equip del Rossinyol, que gaudiu de l’experiència i ens retrobem al maig amb grans històries per explicar!