Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A HOSTALRIC!
16124
post-template-default,single,single-post,postid-16124,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A HOSTALRIC!

FESTA D’INICI A HOSTALRIC!

El passat dimarts 19 de novembre, va tenir lloc la Festa d’Inici del Projecte Rossinyol a la localitat d’Hostalric. És la segona edició que es realitza en aquesta localitat, tenint en compte l’èxit que va tenir el curs passat.

Enguany han estat 3 les parelles participants per realitzar la mentoria, i en aquest acte inaugural es van poder conèixer mentors/es amb mentorats/des, amb famílies i amb els referents dels diversos centres educatius. L’acte va tenir lloc al Centre Cultural Serafí Pitarra.

Els mentorats/des provenen de l’escola Mare de Déu dels Socors. En relació als mentors/es, tots tres són estudiants de la Universitat de Girona del grau d’Educació Social.

La festa d’inici va ser organitzada i dirigida per la Marta Gadea, tècnica d’educació de l’Ajuntament d’Hostalric. També van poder assistir a l’acte en Nil Papiol, alcalde del municipi; l’Anna Noguera, regidora d’Infància i Joventut, Igualtat i Participació Ciutadana; i la Glòria Joaquim, regidora d’Hisenda, Recursos Humans, Afers Socials i Salut.

En definitiva, va ser un acte carregat d’emocions, amb ganes de començar aquesta nova edició del Projecte Rossinyol i amb il·lusió de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!