Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A LA BISBAL D’EMPORDÀ!
16118
post-template-default,single,single-post,postid-16118,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A LA BISBAL D’EMPORDÀ!

FESTA D’INICI A LA BISBAL D’EMPORDÀ!

El passat 22 de novembre va tenir lloc l’acte inaugural del Projecte Rossinyol a la Bisbal d’Empordà, concretament a l’edifici de les Escoles Velles.

Aquest acte va consistir en la Festa d’Inici del projecte, on cada mentor/a va poder conèixer el seu mentorat/da, així com a la seva família i els seus referents a les escoles. D’aquesta manera, van poder establir un primer contacte. Enguany, han estat 6 les parelles que hi participen.

En aquesta nova edició del projecte, els mentorats/des provenen de diferents centres de primària i secundària de la localitat de la Bisbal d’Empordà, concretament del Empordanet, el Mas Clarà, el Cor de Maria, el Joan de Margarit i l’INS La Bisbal. En relació als mentor/es, aquests són estudiants de la Universitat de Girona de diferents graus com són Pedagogia, Educació Social i Química, entre d’altres.

L’acte inaugural va ser dirigit i organitzat per la Elena Montiel, tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empodrà. A més, també van poder assistir la Laia Torroella, regidora d’Ensenyament; i la Núria Felip, professora i representant de la Universitat de Girona.

Va ser una festa molt emocionant, amb il·lusió de començar a fer trobades i donar tret de sortida al projecte, i amb moltes ganes de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!