Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A BANYOLES!
16115
post-template-default,single,single-post,postid-16115,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A BANYOLES!

FESTA D’INICI A BANYOLES!

Banyoles va donar el tret de sortida al Projecte Rossinyol, celebrant la seva Festa d’Inici el passat 22 de novembre a l’Oficina Jove Cal Drac. Enguany han estat 10 les parelles que hi participen i que van tenir l’oportunitat de conèixer-se en aquest acte inaugural.

A més de formar-se les parelles, els mentors/es també van tenir l’oportunitat de conèixer les famílies i els tutors/es dels seus mentorats/des, per establir un primer contacte i poder començar a trencar el gel.

En aquesta 14ena edició del Projecte Rossinyol, els mentorats/des que hi participen provenen de diferents escoles i instituts de la localitat de Banyoles, concretament de l’escola Casa Nostra, de l’INS Brugulat, del Pla del Estany i del Pere Alsius. Pel que fa als mentors/es, aquests són estudiants de diferents graus de la Universitat de Girona, concretament de Treball Social, Llengua i Literatura Espanyoles, Educació Primària, Educació Social i Psicologia, entre d’altres.

La Festa d’Inici va ser organitzada i dirigida per l’Eva Ontoso, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Banyoles.

En definitiva, va ser un acte carregat d’emocions i d’il·lusió per poder començar a fer les trobades, i amb moltes ganes de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!

A gaudir molt de l’experiència Rossinyols!