Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A PALAFRUGELL
16109
post-template-default,single,single-post,postid-16109,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A PALAFRUGELL

FESTA D’INICI A PALAFRUGELL

El passat 15 de novembre va tenir lloc l’acte inaugural de la 14ena edició del Projecte Rossinyol a Palafrugell, concretament al Centre Municipal d’Educació.

En aquesta festa d’inici, mentorats/des i mentors/es van tenir la oportunitat de conèixer-se per primera vegada, donar-se les dades de contacte i poder així realitzar les trobades el més aviat millor.

Enguany, han estat 8 les parelles que hi participen, amb mentorats/des de diferents escoles i instituts del poble. Concretament, de les escoles Barceló i Matas, Torres Jonama, Pi Verd i Carrilet; i dels instituts Frederic Martí Carreras i el Baix Empordà.

Respecte als mentor i mentores, aquests provenen de diferents graus de la Universitat de Girona, concretament de Medicina, Educació Infantil, Infermeria, Ciències Ambientals i Arquitectura, entre d’altres.

Aquesta festa d’inici va ser organitzada i dirigida per la Bàrbara Romero, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Palafrugell. A més, també hi va poder assistir l’alcalde, en Josep Piferrer i Puig; la regidora d’educació, Mònica Alcalà; i, finalment, la Rita Grané, professora i representant de la Universitat de Girona.

L’acte inaugural va donar el tret de sortida a aquesta nova edició del Projecte, amb ganes de començar a fer les trobades i de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!