Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A OLOT!
16103
post-template-default,single,single-post,postid-16103,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A OLOT!

FESTA D’INICI A OLOT!

Olot va dur a terme l’acte inaugural del Projecte Rossinyol, el passat 15 de novembre, organtizant la Festa Inicial al Consell Comarcal de la Garrotxa.

En aquesta 14ena edició, han estat 10 les parelles que hi participen. Els mentorats i mentorades provenen de diferents escoles i instituts de la ciutat, com són l’escola Besalú, l’escola Pia, el Cor de Maria, el Bosc de la Coma, l’institut Garrotxa i el Montsacopa. En relació als mentors/es, aquests provenen de diferents grau de la Universitat de Girona, com són Educació Social, Mestre d’Educació Infantil, Infermeria, Biotecnologia, entre d’altres.

La festa d’inici reuneix les parelles, així com les famílies i els tutors/es dels mentorats/des, per a donar-los la benvinguda i oferir  així la oportunitat de que es coneguin i comencin a crear el vincle.

Aquest acte inaugural ha estat organitzat i dirigit per la Marta Vila, tècnica del Servei de Projectes de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa i també ens ha acompanyat l’Aniol Sellabona, regidor de Joventut. Per últim i en representació de la Universitat de Girona, vam comptar amb la presència del director del Projecte Rossinyol, en Jordi Feu.

Va ser una festa carregada d’emocions i il·lusió, amb moltes ganes de començar a fer les trobades i de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!