Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A FIGUERES!
16098
post-template-default,single,single-post,postid-16098,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A FIGUERES!

FESTA D’INICI A FIGUERES!

Figueres va donar tret de sortida a la 14ena edició del Projecte Rossinyol, el passat 15 de novembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

En aquesta edició, han estat 16 les parelles formades per desenvolupar la mentoria, i els mentorats i mentorades provenen de diferents escoles de primària, concretament: Parc de la Aigües, Pous i Pagès, Salvador Dalí, Josep Pallach, Amistat i Joaquim Cusí. De la mateixa manera, els mentors i mentores provenen de diferents graus de la Universitat de Girona com són Medicina, Història, Biologia, Ciències Polítiques, entre d’altres.

En aquest acte inaugural del Projecte, van assistir les 16 parelles participants, així com les famílies dels mentorats/des i els seus respectius tutors/es. A més, l’acte va ser dirigit per l’Anna Cortada, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Figueres i la Josefina Pirolí, assessora LIC. A més, també ens va acompanyar el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Figueres, Josep Alegrí; i la Núria Mestres, suport tècnic del Projecte Rossinyol i representant de la Universitat de Girona.

En definitiva, va ser una festa molt emocionant, amb ganes de començar a fer les trobades i de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!