Projecte Rossinyol | FESTA D’INICI A BLANES!
16112
post-template-default,single,single-post,postid-16112,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

FESTA D’INICI A BLANES!

FESTA D’INICI A BLANES!

El passat 22 de novembre va tenir lloc l’acte inaugural d’inici del Projecte Rossinyol a la localitat de Blanes, concretament a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

En aquesta primera festa d’inici, mentors/es van tenir l’oportunitat de conèixer qui seran els seus mentorats/des durant aquest curs escolar, així com les seves famílies i els tutors/es dels diferents centres educatius. Enguany, han estat 16 les parelles que realitzaran la mentoria.

Els mentorats/des provenen de diferents escoles i instituts de la localitat de Blanes, concretament de les escoles Mossèn Joan Batlle, Napoleó Soliva, Joaquim Ruyra i Carles Faust, així com del institut Serrallarga. En relació als mentors/es, aquests són estudiants de la Universitat de Girona, de diferents graus com Innovació i Seguretat Alimentària, Química, Educació Infantil, Treball Social i/o Publicitat, entre d’altres.

L’acte inaugural va ser organitzat i dirigit per la Núria Lavado, tècnica de Polítiques Migratòries de l’àrea d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania. A més, també es va comptar amb la presència de la Lurdes Rodriguez, cap de  l’àrea de Serveis Socials en representació de l’Ajuntament de Figueres; i el coordinador del projecte, l’Òscar Prieto, professor i representant de la Universitat de Girona.

Emocions a flor de pell, molta il·lusió per començar aquesta nova edició del projecte i amb moltes ganes de retrobar-nos al maig amb grans històries per explicar!