Projecte Rossinyol | ARRIBA LA 14ENA EDICIÓ DEL PROJECTE ROSSINYOL!
16070
post-template-default,single,single-post,postid-16070,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

ARRIBA LA 14ENA EDICIÓ DEL PROJECTE ROSSINYOL!

ARRIBA LA 14ENA EDICIÓ DEL PROJECTE ROSSINYOL!

Benvinguts i benvingudes al nou curs 2019-20!

Un any més, arranquem amb el Projecte Rossinyol celebrant la seva 14ena edició. Com a novetats d’aquesta nova edició, seguim ampliant la nostra aventura a més poblacions del voltant, incorporant noves places a Maçanet de la Selva i a Ripoll.

En aquests moments estem en procés de difusió, visitant les diferents facultats de la Univeritat de Girona, per arribar a tant estudiants com sigui possible. A més, anem actualitzant la informació a les diferents xarxes socials, com són el Facebook, Instagram i Twitter.

Si tens ganes de viure una nova experiència i convertir-te en un mentor referent per aquell que més ho necesiten, no dubtis en contactar amb nosaltres, ja sigui a través del correu electrònic (rossinyol@udg.edu), del telèfon de contacte (972418970) o bé venint al despatx 045 a la Facultat d’Educació i Psicologia.

Fins aviat futurs Rossinyols!