Projecte Rossinyol | COMENÇA LA TRETZENA EDICIÓ
16026
post-template-default,single,single-post,postid-16026,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

COMENÇA LA TRETZENA EDICIÓ

COMENÇA LA TRETZENA EDICIÓ

El curs 2018-2019 comença amb la tretzena edició del Rossinyol. Aquest curs es caracteritzarà per un establiment de les 130 places a les localitats on ja es desenvolupava el projecte i amb l’inici d’una nova aventura a Hostalric, amb un total de 3 places.

En aquests moments s’està portant a terme la difusió del projecte a totes les facultats de la Universitat de Girona. Si hi estàs interessat però tens dubtes a resoldre ens pots trobar al despatx 045 de la Facultat d’Educació, al telèfon 972 41 8970 o bé ens pots escriure al correu rossinyol@udg.edu i et respondrem el més aviat possible.

Les inscripcions es fan online des de l’enllaç que trobareu a la pàgina inicial, s’obriran el dia 1 d’Octubre i es tancaran el dia 10. Podeu optar a fer de mentors a les següents localitats: Girona, Salt, Olot, Banyoles, Palamós, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Figueres, Santa Coloma de Farners, Blanes, Lloret de Mar i Hostalric.

No t’ho pensis, fes-te mentor del Rossinyol!