Projecte Rossinyol | Cloenda del Projecte Rossinyol a Girona 2017-18
15976
post-template-default,single,single-post,postid-15976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Cloenda del Projecte Rossinyol a Girona 2017-18

Cloenda del Projecte Rossinyol a Girona 2017-18

El projecte Rossinyol és un projecte d’acompanyament i mentoria en què participa alumnat nouvingut dels centres educatius de primària i secundària de la ciutat i estudiants de la UdG. Al llarg de tot el curs escolar els nois i noies han pogut conèixer la ciutat, conversant entre ells i elles han pogut millorar el seu aprenentatge del català i han compartit i gaudit d’un munt d’activitats lúdiques.

En aquest acte festiu es celebra la cloenda del projecte d’aquest curs, amb els noies i noies que hi han participat, el professorat implicat, les seves famílies i tothom que vulgui aprofitar per conèixer millor aquesta experiència d’integració social, cultural i lingüística a la ciutat.

Enllaç: http://xurl.es/3mmzz