Projecte Rossinyol | Cloenda del Projecte Rossinyol a Blanes 2017-18
15972
post-template-default,single,single-post,postid-15972,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Cloenda del Projecte Rossinyol a Blanes 2017-18

Cloenda del Projecte Rossinyol a Blanes 2017-18

En aquesta nova edició han participat 14 parelles formades per estudiants de la Universitat de Girona i alumnes de primària i secundària de tres centres educatius de Blanes

Ahir a la tarda va tenir lloc l’acte que ha posat punt i final a Blanes a una nova edició del Projecte Rossinyol, una experiència educativa i d’integració en la comunitat que s’ha fet per novè any consecutiu en aquest municipi. Enguany, ha estat la tercera edició en què la cloenda va tenir un marcat caire lúdic, ja que va consistir en participar plegats en una festa enlloc d’un acte formal i oficial.

La celebració es va allotjar la tarda d’aquest passat divendres a l’Escola Mossèn Joan Batlle, un dels quatre centres educatius que ha participat en aquest curs 2017-2018 en el programa. La principal novetat d’aquesta edició ha estat la incorporació de l’Institut Serrallarga, mentre que els altres tres centres –les escoles Napoleó Soliva i Carles Faust, a més de la Mn. Joan Batlle- ja ho havien fet amb anterioritat.

Com no podia ser d’una altra manera, els protagonistes de la festa van ser els nois i noies que han participat enguany formant sengles parelles al Projecte Rossinyol. Ho van fer acompanyats pels directors, caps d’estudis o coordinadors dels respectius centres educatius, així com d’amics i familiars. L’acte el va encapçalar l’alcalde i regidor d’Acció Social, Mario Ros, qui va donar la benvinguda a tots els assistents, elogiant tant la generositat dels mentors com l’esforç esmerçat pels mentorats.

Aquesta novena edició del Projecte Rossinyol a Blanes ha comptat amb la participació de 14 parelles, una més que en l’anterior curs. Com en anteriors ocasions, els mentors són alumnes de la Universitat de Girona que estudien carreres prou diverses: Enginyeria Química, Infermeria, Treball Social, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Social, Pedagogia i Psicologia.

Per la seva banda, els mentorats que estudien en centres educatius blanencs també tenen una procedència variada: Uruguai, Rússia, República Dominicana, Mali, Gàmbia, Perú i Marroc. Perquè el públic assistent pogués conèixer millor com ha estat l’experiència, es va fer el passi de diverses fotografies d’activitats que han compartit durant tots aquests mesos.

Enllaç: http://xurl.es/47khu