Projecte Rossinyol | Cloenda del Projecte Rossinyol a Figueres (2017-18)
15963
post-template-default,single,single-post,postid-15963,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Cloenda del Projecte Rossinyol a Figueres (2017-18)

Cloenda del Projecte Rossinyol a Figueres (2017-18)

El final d’un curs implica haver de dir adéu. Per aquesta raó, l’equip del Projecte Rossinyol organitza les festes en motiu de la finalització de la mentoria. Les festes són actes institucionals que preparen els diferents Ajuntaments de les localitats participants les quals estan presidides pels alcaldes o en el seu defecte els regidors de les àrees d’educació/joventut. Els Ajuntaments conviden als representants de la Universitat de Girona i els seus responsables així com els centres educatius participants i les famílies dels mentorats. Les 130 parelles d’aquest curs procedeixen d’11 localitats diferents. Aquestes són Girona, Salt, Santa Coloma de Farners, Olot, Figueres, Lloret, Blanes, La Bisbal, Palamós, Palafrugell i Banyoles. Així doncs, es portarà a terme una festa a cada localitat amb l’objectiu de que mentors i mentorats es puguin acomiadar. Aquest acte no implica el final de la seva relació, ja que n’hi ha moltes que sense dubte tindran continuïtat en el futur. Cada parella és única i s’han establert vincles molt forts i beneficiosos entre els components. No obstant això, les parelles no han estat les úniques participants d’aquesta iniciativa de mentoria, ja que aquest curs han col·laborat amb el Projecte Rossinyol 29 instituts i 35 escoles de primària.

Enllaç: http://xurl.es/f6d9n