Projecte Rossinyol | Cloenda de la vuitena edició del Projecte Rossinyol a Lloret
15960
post-template-default,single,single-post,postid-15960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Cloenda de la vuitena edició del Projecte Rossinyol a Lloret

Cloenda de la vuitena edició del Projecte Rossinyol a Lloret

El Projecte Rossinyol va fer la cloenda de la vuitena edició la tarda del divendres 18 de maig. En total s’han creat 14 parelles, formades per un universitari i un alumne de primària o secundària, que fa poc que viu a Lloret. La tècnica d’Educació, Cristina Pinto, en fa una valoració molt positiva i explica que en les trobades, els participants han fet activitats molt variades des del mes de novembre.

El Projecte Rossinyol és molt potent en l’àmbit educatiu, ja que és una oportunitat per als mentorats per a millorar les seves competències lingüístiques i les expectatives educatives, a banda de conèixer el territori.

Aquest any hi han participat alumnes de l’escola Pere Torrent, del Pompeu Fabra, de l’Institut Rocagrossa i de l’Institut-Escola.

Enllaç: http://xurl.es/8zsqo