Projecte Rossinyol | Cloenda del Projecte Rossinyol, amb una festa amb mentors i mentorats. Lloret
15085
post-template-default,single,single-post,postid-15085,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Cloenda del Projecte Rossinyol, amb una festa amb mentors i mentorats. Lloret

Cloenda del Projecte Rossinyol, amb una festa amb mentors i mentorats. Lloret

El projecte Rossinyol es tanca aquesta tarda amb una festa de final de curs. Començarà a un quart de vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca.

Recordem que la iniciativa posa en contacte un infant o adolescent de Lloret que fa poc que viuen a la vila i estudiants de la Universitat de Girona (UdG), perquè els segons facin de mentors dels primers i els ajudin a integrar-se. D’aquesta manera, els petits milloren el català i es fomenta el sentiment d’arrelament a Lloret.

El regidor d’Educació, Jordi Sais, ha explicat que la festa de cloenda d’avui permet als participants compartir les seves experiències amb la resta.

Els alumnes de la vila que hi ha participat són del Pere Torrent, de l’institut Rocagrossa, del Pompeu Fabra o de l’institut-escola. Durant el curs, les parelles d’estudiants han fet diverses activitats, tant culturals com lúdiques.

Llegiu al web Nova Ràdio Lloret